Хоча є багато чудових способів додати білок у суп, цей варіант, найімовірніше, сподобається багатьом.
Різноманітність рецептів супів для схуднення містить безліч варіантів на основі курки / фото ua.depositphotos.com
Сертифікована дієтологиня Еллісон Теппер назвала інгредієнт №1 з високим вмістом білка, який слід додавати в суп, пише eatingwell.com.
За її словами, звісно ж, найкращі інгредієнти для додавання до будь-якого рецепта залежать від особистих вподобань, однак, її вибір – курка.
“Це білок, який спадає на думку як найбільш універсальний, – зазначила дієтологиня. – Це трохи складно, тому що я б не сказала, що це найкращий варіант. З погляду вподобань, якщо ви годуєте всю сім’ю, це, найімовірніше, задовольнить усіх”.
Відео дня
Зазначається, що порція рубаної курки в ¾ чашки містить колосальні 29 грамів білка. Це якраз відповідає 25-30 грамам білка на прийом їжі, які експерти рекомендують для кращої підтримки м’язової маси. І не випадково різноманітність рецептів супів для схуднення містить безліч варіантів на основі курки, адже в стандартній порції міститься всього 250 калорій.
Читайте також:
Що можна їсти під час середземноморської дієти: 8 продуктів, якими потрібно запастися в січні
Їжа, яку 90-річні японці радять вживати щодня: дієтолог розкрила “секрет”
Як зберігати твердий сир в холодильнику: експертка дала слушні поради
“Хоча є багато чудових способів додати білок у суп, курка – це той, який, найімовірніше, сподобається багатьом. Але я зазвичай готую суп тільки для себе і все ще покладаюся на м’ясну текстуру, щоб вгамувати свою тягу до м’яса та залишатися ситою від обіду до вечері”, – зазначили в статті.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, чому курячий бульйон такий корисний тим, кому за 50.