
Вам знадобиться трохи більше 10 хвилин.
Як зварити яйця, щоб вони добре чистилися – порада / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com
Як зварити яйця так, щоб вони добре чистилися? Це особливо актуально, якщо ви збираєтеся готувати салат на велику компанію або вам потрібні яйця для фарширування. Адже в такому разі їх доведеться подавати на стіл цілими і зовнішній вигляд дуже важливий.
Журналістка Стефані Ганц поділилася на Simply Recipes своїм методом, як зварити яйця, щоб вони легко чистилися. Дівчина запевняє, що перепробувала багато способів і лайфхаків із мережі та вивела для себе простий метод, який працює завжди на 100%.
“Найкращий спосіб зварити яйця круто для легкого очищення – це приготувати їх на пару!” – стверджує Стефані.
Відео дня
Можна використовувати електричну пароварку, бамбукову пароварку або змайструвати її з простої каструлі та друшляка, наприклад.
Читайте також:
Як вибрати найкращі кавові зерна для еспресо: поради професіонала
Кава в офісі може бути небезпечною: вчені розповіли, як найкраще заварювати напій
Вівсянка проти яєць: дієтологи назвали найкращий варіант для сніданку
Журналістка каже, що вона готує яйця на пару 10 хвилин, а потім опускає їх у холодну воду хвилини на три. За цей час яйця остигають достатньо, щоб ними не обпектися, а шкаралупа після цього відмінно відходить.
Після того як яйця повністю охолонуть, їх можна зберігати в холодильнику до тижня, каже Стефані.
Нагадаємо, раніше всесвітньо відомий шеф-кухар Джеймі Олівер розповів, як ідеально зварити яйця.